Os 50 melhores vídeos populares( )

670.78K
15.42K
2.3%
4.52K
355
4.43K
Prince Syed Shahid Official
laki ko handsome ? pandai jahit baju bini, hias bini ,makeup bini , jaga bini , nafkah cukup tak? tak ? LEMAHHHHHHHHHH, kaum lelaki kat luar sana , dari sibuk kutuk aku, baik baiki diri , aku pon cuba baiki lagi apa yg kurang , korang kutuk, aku tak heran😁 sekurang2nya aku buat macam2 utk pasangan aku ... happy dgn dunia kami sendiri dengan menggunakan rezeki yg Allah beri , nantikan pakaian raya utk wife yg abam jahit sendiri 🥰
371.01K
6.36K
1.71%
63
112
48
Ingatkan dapat durian runtuh @farizhassan #fyp
329.82K
27.85K
8.44%
286
865
683
4
🦋MaryaAries🦋
Ayank Ngajak Ke Emol 🤣🤣
300.31K
9.08K
3.02%
1.72K
258
1.23K
5
Sobellacosmetics_hq
Orange look for today 🍊 #sobella #makeup #swatches #makeuptutorial #orangelook
167.75K
11.38K
6.78%
500
198
284
6
Amirah Syamimi
Reply to @yoursweetygirl._ macam ni la 😂 #LadyBossDemica #SyahMimi
102.95K
7.27K
7.06%
9
130
45
Totorial makeup half cut cream guna foundation LA SHAZ @lashazbeautyhq @shaz.lashaz #lashazfoundation #tutorialmakeup
77.81K
3.05K
3.92%
143
113
129
8
Dipilih Dipilih 😁
73.5K
8.05K
10.96%
16
564
769
Reply to @aiyaa86 awak pasti ke ? 🥺😂 meh lah join ,jgn lah malu2 kalau nak join kami yg tak BERDUIT ni .. #glowqueenz #tiktok #jellyqueenz #fypシ
44.49K
3.05K
6.86%
16
143
32
10
MIMIH HENI ASELOLE
@dudibadrun @.reza94 #TumbuhPenuhRasa #aselole #mimihheni #komedimimihheni #heniaselole
39.9K
2.1K
5.27%
41
51
38
11
TMCI•Dewi chynta putri
Blom bisa move in dari keluarga yg ditinggalkan karna kalau uda kumpul mau pisah it berat sekali 😭😭@karmanya_niken #riau
33.2K
2.52K
7.6%
10
62
45
12
#chrislaurent #alisiarininta22 #bucinberkelas #abhimanakinanti #terpaksamenikahituanmuda😘😍😘😍antv
26.61K
1.37K
5.16%
21
69
6
13
5/2/22
14.33K
1.06K
7.43%
0
47
33
14
TMCI•Dewi chynta putri
Mumpung lagi istirahat di rest area lampung ketemu panci penggorengan langsung buat Vt aja biar semangat nyetir lagi #restarea116lampung
14.04K
1.35K
9.6%
7
41
26